Decembrske donacijske akcije je konec. HVALA za prav vsak vaš dar!


Hvaležni za vsak vaš dar!





Na Zavodu Iskreni smo v začetku januarja uspešno zaključili decembrsko donacijsko akcijo, v kateri smo zbirali sredstva za organizacijo in razvoj naših programov. Cilj, ki smo si ga zadali, smo v veliki meri presegli, saj smo zbrali kar 43.801 €! Za vsak vaš dar smo iz srca hvaležni!





Rast števila donatorjev in višine donacije





V preteklem mesecu in pol nam je podporo izkazalo kar 692 donatorjev, ki so nam povprečno namenili 63 evrov. Z več kot 120 evri nas je podprlo 117 dobrotnikov, najvišji dar, ki smo ga prejeli, pa je znašal 1200 evrov. 649 dobrotnikov nam je dar že nakazalo, 43 pa se jih je odločilo, da nas bodo podpirali preko celega leta.





Velika odgovornost





Spremljanje donacijskega metra nas je v preteklih tednih iz dneva v dan navdajalo z navdušenjem, veseljem in veliko hvaležnostjo, obenem pa je vzbujalo v nas tudi občutek ponižnosti in velike odgovornosti, ki nam je bila ob tem naložena; odgovornost, da darove kar se da dobro porabimo in s tem naredimo čim več dobrega za družine. Obljubimo, da vam bomo ob pomoči zbranih sredstev tudi v prihodnje stali ob strani s programi, po katerih ves čas povprašujete (delavnice Čudovita princesa, Skrivnostna lepotica in Divji bojevnik, e-priprava na zakon, FertilityCare svetovanja in NaPro zdravljenje, skupina za očete …), hkrati pa se bomo trudili, da bi našli tudi druge načine, preko katerih vam bomo lahko nudili oporo na vaši zakonski in starševski poti. V prvi vrsti si želimo v našem studiu na Brezovici za vas posneti vsebine, predavanja in izobraževanja, ki vam bodo odgovore na številne starševske izzive, s katerimi se srečujete, lahko ponudile praktično kjerkoli in kadarkoli.





Podporni sklad





Upamo, da bomo s programi in vsebinami, ki jih pripravljamo v tem letu, lahko dar za vas in vaše bližnje in da bomo lahko rasli skupaj z vami.





Vsako leto desetino zbranih sredstev namenimo v naš podporni sklad, s katerim udeležbo na naših programih omogočimo tudi tistim, ki si je sicer ne bi mogli privoščiti. Ker smo v zadnjem letu opažali, da se potrebe po finančni pomoči povečujejo, smo se letos odločili, da bomo v sklad namenili 15% celotnega zneska, kar pomeni, da bomo ljudem v stiski lahko namenili kar 6570 €!





Velik del teh sredstev bomo namenili tistim, ki se na nas obračajo z željo po obiskovanju terapije. V preteklem letu smo namreč srečali veliko ljudi, ob katerih smo spoznavali, kako potrebno in pomembno je naše delo na tem področju, zato si želimo (na temeljih lanskoletnega dela in spoznanj) v tem letu nadaljevati poslanstvo našega terapevtskega centra, v katerem vam trenutno nudimo tako individualno, zakonsko in družinsko terapijo kot tudi terapijo za otroke in mladostnike.





V letu 2022 bomo pričeli tudi z različnimi terapevtskimi skupinami, ki bodo namenjene na eni strani najstnikom in mladostnikom, na drugi strani pa staršem (mamam in očetom). Že na tem mestu vas toplo povabimo, da se jih udeležite. Duševno zdravje (tako vas kot tudi vaših otrok) je namreč prav tako pomembno kot telesno zdravje, zato z obiskom terapevta ne odlašajte. Pogumno se odločite za vstop v terapevtski proces ali skupino, v kolikor si tega ne morete privoščiti, pa nam pišite na urska.petac@iskreni.net in zaprosite za finančno pomoč iz podpornega sklada.





Pišite nam tudi vsi tisti, ki bi se radi udeležili kateregakoli drugega programa, a si ga zaradi finančne stiske ne morete privoščiti.





Dragi donatorji …





… vam pa se iskreno zahvaljujemo tudi v imenu teh, ki bodo prav zaradi vašega daru lahko vstopili na novo pot in našli nov smisel v življenju.





Obenem pa vam ob koncu te donacijske akcije želimo izreči zahvalo tudi za vse druge oblike podpore, ki nam jo izkazujete (v obliki spodbude, molitve, spremljanja naših portalov, obiskovanja naših programov …). Vse to nam veliko pomeni in nas opominja, da tudi v prihodnje sledimo cilju, ki smo si ga zadali v letošnji decembrski donacijski akciji – biti drug drugemu dar!





Upamo, da bomo s programi in vsebinami, ki jih pripravljamo v tem letu, lahko dar za vas in vaše bližnje in da bomo lahko rasli skupaj z vami.

Star arabski pregovor pravi: »Hvaležnost se pokaže na tri načine: s čustvom v globini srca, z besedo zahvale in z darom v odgovor.«

Upamo, da smo prva dva načina uspeli ubesediti v tem članku, naš »dar v odgovor« na vašo darežljivost pa lahko tisti, ki ste nam namenili več kot 60 evrov, pričakujete v prvih dneh februarja. </div></body></html>