Kekčeva dežela – dežela, ki v vsakem obiskovalcu prebudi otroka


Le kdo ne pozna Kekca? Navihanega in neustrašnega fantiča, ki je z vsemi žavbami namazan. Pa njegove druščine – Mojce, Tinkare, Rožleta, Brinceljna? Upam si trditi, da ga ni, ki poleg teh ne bi slišal še za teto Pehto in Bedanca.





In gotovo veste, da to niso le knjižni in filmski junaki izpred mnogih let, temveč da še danes drug drugemu uganjajo norčije in skrbijo, da jim ni dolgčas! Živijo v prelepi deželi, Kekčevi deželi, na Gorenjskem in z veseljem vsakega sprejmejo, da z njimi preživi zabavnih nekaj uric.





Obisk Kekčeve dežele nikakor ne bo navdušil samo otrok, temveč tudi starše in stare starše. Če le zberejo dovolj poguma, da se skupaj s svojimi otroki podajo na to dogodivščino. Vsem skupaj vam bo ostala v zabavnem in zelo prijetnem spominu, saj vas bodo junaki nasmejali, okrepčali in vam natrosili kup življenjskih modrosti!





Nekaj tehničnih informacij:





Kekčeva dežela se nahaja v neposredni bližini Kranjske Gore.





Pustolovščina traja približno 2 uri in vključuje kratek prevoz z avtobusom tja in nazaj ter sprehod skozi deželo po zelo nezahtevni poti, ki jo zmorejo tudi najmlajši. Za res majhne priporočamo nosilko.





Na pustolovščino se je potrebno obvezno prijaviti na telefon 051 623 701, kjer boste dobili tudi vse dodatne informacije. Začetek pustolovščine je pred turistično agencijo Julijana v Kranjski Gori.





Koliko boste za obisk odšteli?





Individualno 1 ali 2 osebi: 19€ / osebo





Družine več kot 3. člani: 17€ / osebo





Skupina nad 25 oseb: 17€ / osebo





In še dobra novica za tiste, ki so vam otroci že odleteli iz gnezda, vi pa bi si Kekca vseeno želeli spoznati v živo: pripravljen imajo tudi program obiska Kekčeve dežele „za tavelike“. Brez težav pa v Kekčevo deželo usmerite tudi prijatelje iz tujine, saj po dogovoru obstaja tudi vodenje v angleščini.


The post Kekčeva dežela – dežela, ki v vsakem obiskovalcu prebudi otroka appeared first on Iskreni.