Nov napad Evropskega parlamenta na nerojene otroke, družine, otroke v šolah in svobodo


V Evropskem parlamentu je v proceduri t.i. Matićevo poročilo, ki pomeni enega najhujših napadov na nerojene otroke, družino, otroke v šolah in svobodo. Besedilo je spisano v latovščini manipulativnega jezika homoseksualnega in abortivnega lobija, ko pa ga prevedemo v običajni jezik, ugotovimo, da prinaša naslednje nevarne zahteve:



  • Splav je potrebno razglasiti za človekovo pravico.

  • S tistimi, ki se borijo za pravico nerojenega otroka do življenja, se je potrebno boriti in jih strogo obsojati, zagovornike smrti nerojeni otrok pa finančno in vsestransko podpirati.

  • Otroke je treba od najzgodnejše mladosti naprej na vseh ravneh vzgoje in izobraževanja pripravljati na to, da se jim bo zdela odločitev za smrt svojega nerojenega otroka nekaj najbolj normalnega.

  • Otroke je treba od najzgodnejše mladosti naprej uvajati v to, da bodo razmišljali o spremembi spola in eksperimentirali s spolno usmerjenostjo.

  • Mediji, radio, televizija, družabna omrežja itn. morajo otroke in mladino spodbujati k odobravanju splava ter jih spodbujati, da bodo eksperimentirali s svojim spolom in spolno usmerjenostjo.

  • Organizacije, ki podpirajo splav in spodbujanje otrok za spremembo spola in spolne usmerjenosti morajo države in EU institucije finančno in na druge načine podpirati, medtem ko je treba organizacije, ki podpirajo pravico nerojenega otroka do življenja ter spoštujejo naravna moški in ženski spol ter otrokovo pravico do mame in očeta, strogo obsojati.

  • Omejiti je potrebno pravico do ugovora vesti zdravnikov in jih prisiliti, da bodo delali splave tudi proti svoji vesti, saj je pravica nosečnice do smrti njenega nerojenega otroka močnejša, kot pravica do ugovora vesti.

  • Pravica vsakega človeka je, da se odloči na kakšen način bo imel otroka, ne glede na spol, spolno usmerjenost in druge osebne okoliščine.

  • Operacije za spremembo spola morajo države financirati iz proračunskih sredstev.

  • Pomoč tretjim državam mora EU pogojevati z uvedbo najširšega dostopa do splava ter vzgoje otrok v njihovih šolah po načelih teorije spola, ki spodbuja otroke k spreminjanju spola in spolne identitete.


Predlagamo vam, da pišete slovenskim evropskim poslancem, naj zavrnejo to sporno poročilo:


Naslovi poslancev v evropskem parlamentu so dosegljivi tukaj.


Vir: 24kul.si


C. R.


The post Nov napad Evropskega parlamenta na nerojene otroke, družine, otroke v šolah in svobodo appeared first on Blagovest.