(PREJELI SMO) Družina, prizadeta zaradi neurja, prosi za pomoč


Družina, ki jo je prizadelo letošnje neurje, se je obrnila na Škofijsko karitas Celje s prošnjo za pomoč.


Družina vključuje štiri člane – očeta, mamo ter dva otroka, pri čemer potrebuje eden od otrok 24-urno varstvo. Oče se zaradi bolezni sooča s težavami pri zaposlovanju, zato sta oba starša vzpostavila dopolnilno dejavnost v obliki pridelave sadja in zelenjave, s čimer so si skromno zagotavljali sredstva za preživetje.


Vendar pa je letošnje neurje povzročilo popolno uničenje njihovega pridelka in objektov, kar je družino pustilo brez vsega. Sedaj se obračajo na javnost s prošnjo za pomoč pri obnovi rastlinjaka, ki jim bo omogočil nadaljnjo pridelavo zelenjave in s tem obnovitev osnovnih sredstev za preživetje.


Družina je doslej živela skromno, vendar si nikoli prej ni prizadevala za zunanjo pomoč. Sedaj so se znašli v izjemno težki situaciji in se zatekajo k pomoči soljudi. Vsak prispevek k obnovi njihovega rastlinjaka bo družini omogočil lažje preživljanje iz meseca v mesec. S trdim delom so do zdaj premagovali življenjske izzive, zato se obračajo na vse dobre ljudi s prošnjo za podporo v teh težkih trenutkih.


Najlepša hvala vsem, ki boste prispevali k obnovi rastlinjaka in pomagali družini v tem zahtevnem obdobju.


Podatki za nakazilo pomoči


Slovenska karitas, Kristanova ulica 1, 1000 Ljubljana


TRR : SI56 0214 0001 5556 761


BIC banke: LJBASI2X


Koda namena: CHAR Sklic: SI00 904


Namen: ZAupanje


SMS sporočilo: UPANJE5 na 1919 ali UPANJE10 na 1919


Slovenska karitas


 


The post (PREJELI SMO) Družina, prizadeta zaradi neurja, prosi za pomoč appeared first on Blagovest.